IEVA NARKUTĖ - Gražus ir šventinis koncertas / ŠIAULIAI

IEVA NARKUTĖ - Gražus ir šventinis koncertas / ŠIAULIAI

12 31 19:00
Šiaulių kultūros centras, Šiauliai
Nuo 25.00 €
Pirkti bilietą

Apie renginį

Kvietimas į "Gražų ir šventinį koncertą" pas tave atkeliauja be mįslių. Aš ir mano grupė kviečiame tave, nes muziką geriausia patirti kartu. Be to, šimtas metų jau… Žodžiu, mums tikrai tikrai reikia susitikti.

Mes ateisime gražūs ir šventiniai. Koncerto išvakarėse jaudinsimės ir skubėsime, ieškosime geriausio įpakavimo kiekvienai dainai, spėliosime, ką girdėti tau labiausiai patiktų, kurios dainos reikia tavo protui, o kurios - širdžiai. Nes juk su visom dovanom svarbu išlaikyti balansą tarp praktiškumo ir grožio… Gal kažkurią dainą norėsi pakartoti? O kita gal bus bus lyg tas saldus nuodėmingas pyrago gabalas, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti? Būsim geri šeimininkai, stengsimės pasirūpinti, kad niekam nieko netrūktų, o ir kartosim kiek reikės.

Mes būsime gražūs ir šventiniai. Net jeigu koncerto dieną mums bus "blogų plaukų diena", vis tiek ateisim! Net jeigu nespėsim tobulai išsilyginti suknelių ir marškinių, vis tiek ateisim! Gal instrumentus susiderinsim ir paskutinę minutę, bet ateisim ir užgrosim!

Pradžioje, kaip ir priklauso, žiūrėsim vieni į kitus truputį nepatikliai, vis spėliodami, kur šis šventinis vakarėlis nuves ir kuo baigsis. Bet daina po dainos atsipalaiduosim ir pamažu ims aiškėti, kad šita šventė - kaip visos normalios šventės. Kažkas kažką patrauks per dantį, kažkas suskels nejuokingą pokštą, kažkas kažkam mes nelegalų ilgesingą žvilgsnį, kažkas juoksis, po to kažkas brauks ašarą… 

 

Kvietimas į "Gražų ir šventinį koncertą" pas tave atkeliauja be mįslių. 

 

O tau beliko apsispręsti, koks ateisi: a) gražus, b) šventinis ar c) gražus ir šventinis?

 

Instagram https://www.instagram.com/p/DBYOrPzq-oR/?igsh=em03czQ1amNpbnly

 

Facebook https://www.facebook.com/share/1XMM5EurxL/?mibextid=WC7FNe

Pagrindinė renginio informacija

Durys atidaromos: 1 val. iki renginio pradžios

Renginio trukmė: 1 val. 40 min.

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Nuolaidos: netaikomos


Kita informacija

  • Renginio vieta: Šiaulių kultūros centras, Aušros al. 31, Šiauliai
  • Bilietų grąžinimas: pinigai už bilietus grąžinami tik neįvykus renginiui arba nukėlus renginio datą!
  • Atsakomybė: renginio organizatorius prisiima visą atsakomybę susijusią su renginio organizavimu ir jo kokybe. Bilietų platintojas veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.
  • Neįgaliųjų vietos: pritaikytos žmonėms su judėjimo negalia (sėdintiems neįgaliojo vežimėlyje) ir juos lydintiems asmenims. Neįgaliųjų vietos: parterio 1 ir 16 eilėse.
  • Neįgalieji ir juos lydintis asmuo bilietus perka už mažiausią neakcijinę kainą.
  • Lydintiems asmenims: žmogų su judėjimo negalia gali lydėti vienas asmuo. Jis taip pat privalo pirkti bilietą neįgaliųjų vietose.
  • Žmogus su negalia privalo su savim turėti neįgaliojo pažymėjimą ir paprašius jį pateikti.

Organizatorius:

VŠĮ Muzikos dienos

Įmonės kodas 302474701

Bistryčios g. 40-21, Vilnius

info@manobilietas.lt

+37061855689